
Prekių katalogas
Velykinis itališkas pyragas "LA COLOMBA CARAMEL DORE" . Tobulo minkštumo tešla užpildyta laimo grietinėles kremu ir padengta baltojo šokolado glaistu ir karamelizuotais migdolais. Rezultatas – gaivus, skanus pavasario skonio desertas.
Šis pyragas - unikali dovana artimiesiems ir draugams!
Sudėtis: Kvietiniai miltai, cukrus, žaliųjų citrinų grietinėlė 10,6% (cukrus, vanduo, gliukozės sirupas, nugriebto pieno milteliai, kiaušinio trynys iš laisvėje laikomų vištų, saulėgrąžų aliejus, alkoholis, natūralūs kvapikliai, laimo sultys 1, 2%, tirštiklis: pektinas; konservantas: kalio sorbatas), baltasis šokoladas su karamele 9,6% [cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, karamelė su sviesto milteliais 10,5% (nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, cukrus, bevandenis sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), nugriebto pieno milteliai, 1,5% karamelizuoto cukraus, kakavos masė, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas; druska], sviestas, šviežias laisvėje laikomų vištų kiaušinio trynys 6,5%, apelsinų pasta (malta apelsino žievelė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), natūralios mielės [motinos mielės (kvietiniai miltai, vanduo), mielės] , karamelizuoti migdolai 4% (migdolai 70%, cukrus), emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; išrūgų milteliai, druska, kvapiosios medžiagos. Gali būti sojos ir kitų riešutų.
100 g. energetinė vertė: 1695 kJ/ 447 kcal, riebalai – 18.5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys sudaro 10,3 g, angliavandeniai - 50,7 g., iš kurių cukrus sudaro 28,4 g., baltymai – 7,3 g., druska – 0,33 g.
Rekomenduojamas ragauti su Prosecco putojančiu vynu.
Laikyti sausoje vietoje.
Visi mūsų produktai yra perkami tiesiogiai iš gamintojų ar tiesiogiai iš prekybos vietų, kurios skirtos italams!
Visame pirkimo procese dalyvaujame gyvai!
Mūsų Jums nuperkami produktai yra skirti ITALIJOS rinkai ir jos vartotojams.
Produktų kokybė dažnai yra aukštesnė nei Rytų Europos ar trečiųjų šalių rinkoms skirtos prekės.