
Prekių katalogas
Šis išskirtinis Aldegheri vyninės vynas pagamintas iš Rondinella, Corvina, Corvinone vynuogių. Derlius nuimamas rankiniu būdu, atrenkant geriausias kekes vėlesniam džiovinimui. Kruopščiai išdžiovinus, pirmosiomis vasario dienomis vynuogės nulupamos ir švelniai suspaudžiamos; misa ir išspaudos fermentuojasi ilgai. Vėliau, po kelių dekantavimų, vynas perkeliamas į specialias dideles ąžuolo statines brandinimui, kuris trunka ilgiau nei 3 metus. Vėliau išpilsto į butelius ir dar laiko 6–8 mėnesius.
Tvirtas, sotus, šiltas, kvapas primena juodąsias vyšnias, saldymedį, tabaką, su atitinkamomis tretinėmis natomis. Puikiai tinka prie kepsnių ir žvėrienos, su brandintais pikantiškais kietaisiais sūriais.
Patiekite kambario temperatūros plačiomis krištolo stiklinėmis. Rekomenduojama vyną dekantuoti ar palaikyti atidarius bent 2 val. prieš vartojimą.
0,75 talpos stiklinė tara.
Visi mūsų produktai yra perkami tiesiogiai iš gamintojų ar tiesiogiai iš prekybos vietų, kurios skirtos italams!
Visame pirkimo procese dalyvaujame gyvai!
Mūsų Jums nuperkami produktai yra skirti ITALIJOS rinkai ir jos vartotojams.
Produktų kokybė dažnai yra aukštesnė nei Rytų Europos ar trečiųjų šalių rinkoms skirtos prekės.