
Prekių katalogas
Itališki lazanijos lakštai gaminami iš kieto grūdo kviečių. Lazanijos lakštai tinkami ruošti tiek mėsos, tiek daržovių bei sūrio lakštinių apkepus. Pakuotėje - 0,5 kg
Sudėtis: kietųjų kviečių miltai, laisvai laikomų vištų kiaušiniai, vanduo.
Paruošimas: lazanijos lakštus virkite 8 min. pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir paskleiskite lengvai pateptoje keptuvėje, užpildykite kaip jums patinka. Kepkite iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Visi mūsų produktai yra perkami tiesiogiai iš gamintojų ar tiesiogiai iš prekybos vietų, kurios skirtos italams!
Visame pirkimo procese dalyvaujame gyvai!
Mūsų Jums nuperkami produktai yra skirti ITALIJOS rinkai ir jos vartotojams.
Produktų kokybė dažnai yra aukštesnė nei Rytų Europos ar trečiųjų šalių rinkoms skirtos prekės.