
Prekių katalogas
Prancūziškas delikatesas - ančių kepenėlių paštetas.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės (kilmės Prancūzija), vanduo, Sauternes saldus vynas 1,7%, druska, pipirai (įskaitant Timut pipirus 0,04%), cukrus, ciberžolė, imbieras.
100 g. energerinė vertė: 2042 kJ/ 495 kcal, riebalai - 51 g., iš kurių sočiųjų riebalų rugštys sudaro 23 g., angliavandeniai - 2 g., iš kurių cukrus sudaro 1,2 g., druska 1,3 g.
Laikymo sąlygos: Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Ragauti siūloma su mangų, figų, svogūnų ir kt. džemais ir balta duona. Prie foie gras ypač tinka saldūs vynai, šampanas, armanjakas.
Atkreipkite dėmesį. Reali prekės išvaizda ir pakuotė gali skirtis nuo puslapyje pateiktos nuotraukos. Informacija produkto aprašyme yra bendro pobūdžio ir gali skirtis nuo informacijos, nurodytos ant produkto pakuotės. Rekomenduojame visada perskaityti ir vadovautis prekės etiketėse esančiais duomenimis.
Visi mūsų produktai yra perkami tiesiogiai iš gamintojų ar tiesiogiai iš prekybos vietų, kurios skirtos italams!
Visame pirkimo procese dalyvaujame gyvai!
Mūsų Jums nuperkami produktai yra skirti ITALIJOS rinkai ir jos vartotojams.
Produktų kokybė dažnai yra aukštesnė nei Rytų Europos ar trečiųjų šalių rinkoms skirtos prekės.